Veelgestelde vragen

Pay Online

Hoe kan ik op deze website betalen?
Boumy’s kan je via onze webshop op de volgende manieren betalen:
- IDEAL
- Creditcard
- PayPal

Secure Payment

Is online bestellen veilig?
Wij werken via een beveiligd betalingssysteem (Ogone), hierdoor verzekeren we je ervan dat je online bestelling en dus ook je betalingsgegevens uitermate veilig en discreet behandeld worden.

Online Orders

Hoe verander of cancel ik een order?
Wil je na dat je een online order geplaatst hebt via www.boumy.nl of www.boumy.com toch nog je bestelling veranderen of cancelen? Geen probleem! Stuur z.s.m. een mailtje naar contact@boumy.com (met je naam en ordernummer) en wij helpen je graag verder. Ook met het maken van een product- en/of maatkeuze kan je bij ons terecht.

Availability

Het product dat ik wil bestellen is uitverkocht, wanneer is het weer beschikbaar?
Niet getreurd en nog even geduld! Onze Boumy’s worden gelukkig regelmatig aangevuld. Meld je aan voor de ‘’meld-mij-wanneer-weer-op-stock notificatie’’ bij het desbetreffende product (zie hiervoor het individuele product) en ontvang een email wanneer we jouw product weer op voorraad hebben. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte en kan je het product direct bestellen.

Offline

Waar kan ik Boumy’s offline vinden (Boumy verkooppunten)?
Naast onze webshop kun je onze Boumy’s ook offline vinden bij een van onze retailers. Kijk hiervoor bij het kopje “"verkooppunten” onderaan op deze website. Ben je benieuwd bij welke winkel ze welke modelletjes verkopen? Dan raden we je aan contact te zoeken met de desbetreffende winkel en hen te vragen naar hun huidige Boumy voorraad.

Newsletter

Hoe blijf ik op de hoogte van promotionele acties & informatie rondom het merk Boumy?
Superleuk dat je op de hoogte wilt blijven van onze ontwikkelingen en nieuwe designs! Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (bovenaan deze website) en wij zorgen ervoor dat je af en toe (dus geen spam!) een verrassende en leuke update krijgt over Boumy. Inclusief geen spijt garantie!

Mail us

Ik heb een vraag aan jullie en die staat hier niet bij, wat kan ik doen?
Vragen mag altijd en we helpen je graag verder! Stuur een mailtje naar contact@boumy.com en wij nemen z.s.m. contact met je op.

NEWSLETTER